Bosanskohercegovački nogometaš, 29-godišnji Ognjen Vranješ, koji je postao poznat u cijeloj regiji zbog navodne afere sa srpskom divom, 40-godišnjom Jelenom Karleušom, pokazao je svoju humanitarnu stranu. Naime, kako Kurir prenosi, nogometaš je kupio ogrlicu od Jelenine 'protivnice', 45-godišnje Cece Ražnatović, za tri tisuće eura. 

Jedna od najvećih balkanskih zvijezda, Ceca, početkom travnja je sudjelovala u humanitarnoj akciji tako što je na svom Instagram profilu objavila video u kojem je pozvala pratitelje da pomognu prikupiti novčana sredstva za Nikolu Rabrenovića, kojem je prije potreban novac kako bi mogao ići na operaciju u Rusiju, a pjevačica je dala svoj nakit te je krenula aukcija. 

Spomenuti portal piše kako se Ognjen pod lažnim imenom uključio u akciju i odmah ponudio najviše od svih do tada, dvije tisuće eura, a na račun mladića je uplatio još dodatnih tisuću.

'Ognjen je jako dobar prijatelj mog prijatelja, koji mi je u povjerenju rekao da su obojica sudjelovali na aukciji za Cecinu ogrlicu, ali da je Vranješ ponudio više od svih. Nogometaš je želio pomoći, ali nije želio da se o tome priča ili piše, zato je svoju ponudu dao s lažnog profila. On Cecu poštuje i cijeni i bio je siguran kako će novac otići u prave ruke, a ja sam smatrao da se to treba znati', izjavio je izvor te su pokušali stupiti u kontakt s nogometašem, no nije odgovarao na poruke i pozive.