Nakon što je ostala bez osobne asistentice Melisea Touabti i tajnice Samanthe Cohen, ovih dana Meghan Markle odlučila je napustiti i šefica njezinog osiguranja, prenose strani mediji. Nijedna od spomenutih dama s Meghan nije izdržala više od šest mjeseci, a ako je suditi prema glasinama, tjelohraniteljica je otišla jer joj je vojvotkinja otežavala posao. Naime, Meghan je željela biti poput 'običnih ljudi'.

'Za razliku od onih koji su odrasli u palači i znaju koja su ograničenja, Meghan, iako je bila poznata glumica, ipak je mogla raditi što je htjela i ići gdje je htjela. U sadašnjoj ulozi ne može ići gdje želi bez pratnje, a to je veliki problem za osobu poput nje', kazao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Odlazak tjelohraniteljice dogodio je u vrlo nepogodno vrijeme budući da vojvotkinja čeka svoje prvo dijete koje bi na svijet trebalo stići u proljeće.

Razlogom zašto Meghan napušta sve više zaposlenika smatra se njezin težak karakter, a to je još neposredno prije vjenčanja medijima otkrila i njena bivša agentica Gina Nelthorpe-Cowne. Naime, ona je rekla da su vojvotkinja i njene potrebe uvijek bile u prvom planu, kao i da je bila izbirljiva i sve joj je smetalo, pa se udaljavala od svih koji nisu dijelili njezine vizije.