Nakon što se jučer na svom Facebook profilu oglasio pjevač Dino Jelusić koji je odlučio demantirati i oštro osuditi medijske napise u kojima ga se povezuje s Tarom Thaller, mladom glumicom s kojom trenutno pjeva u showu 'Zvijezde pjevaju', sada je šutnju odlučila prekinuti i 21-godišnja Tara koja je na svom Instagram profilu poslala jasnu poruku. 

Naime, otkako su započeli suradnju u emisiji 'Zvijezde pjevaju', javnost neprestano komentira njihov izuzetno blizak odnos te se iz emisije u emisiju nagađa o mogućem romantičnom odnosu dvoje mladih kolega. Međutim, Dino je jučer putem Facebooka još jednom negirao kako između njega i glumice ima nešto više od prijateljstva, ali Tarina objava koja je uslijedila nekoliko sati kasnije ponovno zbunila obožavatelje.

'Nemojte samo sanjati o nama', napisala je 21-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj je pozvala pratitelje na glasanje. Ako je suditi prema Tarinoj objavi, čini se da 21-godišnjakinju ne zabrinjavaju komentari u kojima ju se povezuje s kolegom iz emisije zbog čega je Dino jučer poslao oštru osudu. 

Podsjećamo, Dino je nedavno samo za Story.hr progovorio o odnosu s Tarom, a svojim odgovorom svakako je dao mašti na volju. 'Profesionalci smo oboje, a dokaz da znamo što radimo je to što ste našoj kemiji na pozornici povjerovali do te mjere da mislite da to ima veze s privatnom životom. A ima li, prepuštamo svakome na maštu', ispričao je tada mladi pjevač.