Nakon narušenog fizičkog zdravlja, pjevačica Selena Gomez prije dva se mjeseca ponovno borila s problemima psihičkog karaktera. Naime, napustila je rehabilitacijski centar u koji je otišla početkom listopada zbog živčanog sloma uzrokovanog saznanjem o vjenčanju bivšeg dečka Justina Biebera, no ubrzo joj je produženo liječenje jer terapija nije napredovala prema očekivanjima liječnika. 

Sada je, na veliko oduševljenje svojih brojnih obožavatelja, napokon izašla iz bolnice i nedugo nakon izlaska s prijateljicama otputovala na odmor. Njezine bliske prijateljice Connar Franklin i Bailee Madison, na svojim Instagram profilima objavile su nekoliko fotografija sa odmora na snježnim padinama, a nasmijano lice Selene Gomez razveselilo je pratitelje mlade pjevačice.

Ako je suditi po fotografijama, Selena se osjeća odlično, a tako i izgleda. 'Osjeća se puno bolje i veseli se povratku u normalan život. Trenutno sve vrijeme provodi s prijateljima i obitelji', otkrio je izvor blizak 26-godišnjoj Seleni.

Podsjetimo, dan prije nego što je završila na liječenju, mlada zvijezda je na Instagramu obavijestila obožavatelje kako će se na neko vrijeme odreći društvenih mreža te je svojim pratiteljima odgovarala na pitanja o depresiji i psihičkim problemima kako bi ih iz iskustva savjetovala i pokušala im pomoći prije nego li se oprosti od virtualnog svijeta.