Sudeći prema glasinama koje su ovih dana krenule kružiti stranim medijima, čini se kako bi se obitelj Eve Mendes i njezinog supruga Ryana Goslinga uskoro mogla poširiti za još dva člana. Kako The Hollywood Life prenosi, šuška se da je glumica trudna s blizancima, a nagađa se da nosi sina i kćer.
Iako glasine još nisu službeno potvrđene, izvor blizak paru izjavio je da su glumica i glumac izrazito uzbuđeni zbog rastuće obitelji kojoj će se ove godine pridružiti djevojčica i dječak. Ako je vjerovati izvoru, čini se kako su se muke s medicinski potpomognutom oplodnjom ipak isplatile za lijepu Evu. 'Oni su presretni. Vijesti o tome da čekaju blizance, brata i sestru, jednostavno su dar s neba. Svojim prijateljima govore da je to čudo koje nisu očekivali.', izjavio je izvor magazinu OK!.
Eva i Ryan poznati su po tome što svoju intimu nastoje zadržati u što većoj privatnosti. Eva je tako primjerice vijesti o svojoj posljednjoj trudnoći uspjela čuvati u tajnost sve do nekoliko tjedana prije nego što je rodila. Iako trenutno još nema fizičkih naznaka da je trudna, glumački par je navodno već četvrtog lipnja organizirao proslavu sretnih novosti, zajedno sa svojim kćerima, trogodišnjom Esmeraldom i dvogodišnjom Amandom. 
Nakon dvoje djece, u glumačku obitelj stižu blizanci?
Profimedia