Američki glumac i producent, 46-godišnji Neil Patrick Harris, kojeg je domaća javnost upoznala kao Barneya Stinsona u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', nakon strastvenog razmjenjivanja nježnosti sa suprugom, 44-godišnjim glumcem Davidom Burtkom, na luksuznoj jahti u Saint Tropezu, stigao je u Hrvatsku. Fotografijom s glumcem pohvalio se poznati hvarski restoran u kojemu je 46-godišnjak uživao u domaćim delicijama. 

Inače, glumac koji trenutno ljetuje s dvije godine mlađim suprugom i desetogodišnjim blizancima, kćerkom Harper Grace i sinom Gideonom Scottom, osim Francuske, posjetio je i Italiju, a ako je suditi prema dosadašnjim objavama na njegovom Instagram profilu, veselo društvo uskoro bi se moglo pohvaliti i fotografijama s najsunčanijeg hrvatskog otoka. 

Podsjećamo, par koji je u braku od 2014. godine, prije nekoliko se dana našao u središtu medijske pažnje kada su svijet obišle fotografije na kojima supružnici strastveno razmjenjuju nježnosti na jahti u Francuskoj. Inače, Neil i David, sudbonosno su 'da' izrekli nakon više od deset godina zajedničkog života, a 2009. godine, surogat im je majka na svijet donijela blizance.