Jučer ujutro, Severina Kojić neugodno je iznenadila pratitelje na Instagramu fotografijom iz bolničkog kreveta, koju je potom ubrzo i obrisala, a zabrinuti obožavatelji napokon su odahnuli kada se pjevačica ponovno oglasila. Nakon što je jučer podvrgnuta operaciji hernije, ako je suditi po Instagramu, pjevačica se dobro oporavlja, jer je svoje fanove počastila nizom fotografija. 

Naime, na njima je pozirala sa škarama jer su one ujedno najava njezinog novog spota za pjesmu 'Daleko ti kuća' u kojem je odrezala kosu.

Mnogobrojni fanovi u komentarima su joj poručili kako jedva čekaju spot, a neki su se raspitivali i za Severinino zdravlje, zabrinuti zbog ranije objave. Podsjetimo, kao što je njezin PR stručnjak Davor Grgin kazao za Story.hr, Severina je bila podvrgnuta lakšem operativnom zahvatu.

'Severina je jučer podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tijekom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorana i otkazati, budući da su bolovi bili neizdrživi', rekao je. 'Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena doma na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dva tjedna', ispričao nam je jučer Grgin i otkrio zašto se pjevačica baš sada odlučila na zahvat.

'Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma ‘Halo’, koji obara sve rekorde slušanosti u regiji', kazao i samo za Story.hr otkrio datum premijere dugo očekivanog spota. 'Tim povodom, Severinu jako raduje i premijera videospota za pjesmu ‘Daleko ti kuća’, koja je najavljena za ponedjeljak, 15. travnja, točno u podne', rekao je Davor Grgin za kraj.