Story radio
Početna Celebrity 603 prikaza 03. lipnja 2019.

Nakon optužbi za silovanje, oglasio se Neymar

Profimedia.

Ovo se čekalo

Najbolji igrač Brazila Neymar, koji trenutno igra za Paris Saint-Germain, našao se pod policijskom istragom zbog optužbi za silovanje. Naime, policija je zaprimila tužbu 26-godišnje žene, koja tvrdi da ju je Neymar silovao u pariškom hotelu 15. svibnja ove godine, objavio je brazilski portal UOL.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr)

'Neymar me pozvao u Pariz da se nađemo. Platio je avionsku kartu i smještaj. Pojavio se u hotelu oko 20 sati pijan. Izmjenjivali smo nježnosti, a onda je u jednom trenutku postao agresivan. Prakticirali smo seks bez mog pristanka', rekla je navodno policiji djevojka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr)

Nedugo nakon što je vijest obišla svijet, Neymar je u videoporuci objavio prepisku njihovih poruka kako bi dokazao svoju nevinost, uključujući i fotografije mladeb dame u donjem rublju, ali i poruke nakon navodnog spornog događaja.

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

'Zbog iznude pritisnut sam izložiti svoj život i svoju obitelj. Jako sam uzrujan, ali odsad ću iznijeti i govoriti o svemu što mi se dogodilo s tom djevojkom. Da, bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti da bih dokazao da se ništa neobično nije dogodilo. Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. Ni sljedeći dan ništa se nije promijenilo. Nakon te večeri smo nastavili s dopisivanjem i tražila me da joj pošaljem suvenir za njezina sina. Sve me ovo jako iznenadilo', tvrdi Neymar.

Čitavu situaciju komentirao je i njegov otac Neymar stariji koji je kazao kako je svima moglo biti jasno da se radi o zamci.

Komentari