Majka posrnule 'pop princeze' Britney Spears, Lynne Spears, krenula je u sukob s Britneyinim ocem Jamiem oko skrbništva nad njihovom kćeri, javlja TMZ. Zatražila je od suda pristup medicinskoj dokumentaciji svoje kćeri jer joj je, tvrdi, sve gore, a želi sudjelovati u odlukama koje se tiču njezine kćeri. 'Britney je sve lošije, sud je mora zaštititi', izjavila je njena 64-godišnja majka, a 66-godišnji Jamie joj, navodno, to ne želi dopustiti jer je 'prepopustljiva'. 

Sam Lutfi, Britneyjin bivši menadžer koji je bio uz nju kad je doživjela psihički slom 2007. godine i obrijala glavu, tvrdi kako je pjevačica pod utjecajem drugih i da ju kontroliraju protiv njezine volje, piše Yahoo. Čak je i smislio hashtag 'Free Britney' kako bi ga proširio internetom i izjavio da 37-godišnja Britney izgleda užasno nakon izlaska iz mentalne ustanove. Kasnije je ipak putem društvenih mreža opovrgnuo Britneyjine navode da je hakirao njezin profil i slao poruke u njezino ime. 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno provela mjesec dana u psihijatrijskoj ustanovi u Los Angelesu zato što se teško nosila s ozbiljnim zdravstvenim problemima koji su zadesili njezinog oca. Nakon izlaska se oglasila na svom Instagramu i opovrgnula nagađanja da je tamo odvedena protiv svoje volje te kazala kako je dobro. Otkrila je kako su njeni zabrinuti obožavatelji počeli slati njenoj obitelji i timu prijetnje smrću zbog lažnih hakiranih emailova koji su sugerirali da je Britney nasilno odvedena na liječenje zbog Lutfijevih  manipulacija. Obožavatelji su čak i prosvjedovali na ulicama Los Angelesa tražeći da njihovog idola 'puste na slobodu'.