Početkom ovog mjeseca, britanska glumica, 23-godišnja Sophie Turner, koja je svjetsku popularnost stekla ulogom Sanse Stark u seriji 'Igra prijestolja', i 29-godišnji pjevač Joe Jonas, vjenčali se u luksuznom dvorcu južne Francuske. Nakon što su svoj najljepši dan proveli u raskošnom okruženju sa svim uzvanicima, par trenutno uživa na omiljenoj destinaciji celebritija, rajskim Maldivima. 

Mladenci su na društvenim mrežama podijelili idilične trenutke romantičnog bijega. 'Pronašao sam svoju sreću', napisao je Joe, objavivši simpatični video i fotografije, kojima je prikazao aktivnosti u kojima zajedno uživaju tijekom boravka u najpoznatijem resortu spomenute destinacije, Soneva Fushi. Par dane provodi aktivno, što dokazuju vožnjom biciklima po otoku i spuštanje niz veliki tobogan, koji počinje u njihovom čarobnom apartmanu, a završava u tirkiznom oceanu. Uz to, Joe i Sophie uz prekrasan pogled, uživaju u sushiju i koktelima, što doista zvuči kao čarobno mjesto. 

Uz sve popratne sadržaje, par odmara u privatnoj vili, drvenoj kućici koja pruža mogućnost uživanja u izlasku i zalasku sunca u najvećoj privatnosti, što je idealno za medeni mjesec. Kućica uključuje vlastiti privatni bazen, teretanu i saunu, a cijena noći, ovisno o veličini vile, iznosi od 9 344 kuna, pa sve do vrtoglavih 183 486 kuna. 

Podsjetimo, nakon što su u svibnju ove godine vezu ozakonili brakom u Las Vegasu pred imitatorom Elvisa Presleyja, za veliko slavlje odabrali su ipak malo tradicionalnije i glamuroznije okruženje. Da su presretni, često je spominjala i Sophie u svojim intervjuima, rekavši da se sjajno razumiju, s obzirom da su oboje naučeni na svjetla reflektora. Simpatični supružnici u vezi su od početka prošle godine.