Britanska glazbenica i pjevačica, 30-godišnja Adele, razvodi se od svog supruga, 45-godišnjeg Simona Koneckog, nakon tri godine braka, objavljeno je u službenoj izjavi prije nekoliko dana. Izgleda da se uskoro bivši supružnici ne uspijevaju lako dogovoriti oko podjele imovine. Naime, The Times prenosi kako će pjevačica morati podijeliti svoje veliko bogatstvo na pola u korist svog uskoro bivšeg supruga. 

Kako spomenuti magazin piše, Adele i Simon navodno nisu potpisali predbračni ugovor o podijeli imovine, a procjenjuje se kako bogatstvo glazbenice prelazi 160 milijuna eura, stoga će Simon dobiti 80 milijuna eura. S obzirom na to da Adele nije sklona skandalima i svoj privatni život drži podalje od javnosti, pretpostavlja se kako će se razvod  riješiti daleko od suda i medija. 

Adele i Simon upoznali su se 2011. godine zahvaljujući pjevaču Edu Sheeranu, a nedugo zatim, pjevačica je doživjela veliki uspjeh u karijeri zahvaljujući objavljivanju svog drugog albuma pod nazivom '21', koji je doživio međunarodni uspjeh.

Prijateljstvo između Adele i Simon vrlo je brzo preraslo u vezu,  a ljubav su javno potvrdili godinu kasnije kada su otkrili da čekaju svoje prvo dijete. Njihov sin Angelo na svijet je stigao 2012. godine, a pred oltar su stali četiri godine poslije.