Kako prenosi Pink.rs, otkako je 17. veljače tragično preminuo srpski pjevač Šaban Šaulić, članovi njegove obitelji zavijeni su u crno.  Iako su pjevačeva djeca neutješna, iznenadna smrt 'kralja narodne glazbe' najviše je pogodila njegovu suprugu Gordanu, koja odbija napustiti obiteljsku kuću ispred koje su prolaznici uočili nesvakidašnji detalj. 

NAKON ŠAULIĆEVE SMRTI Detalj koji su svi primijetili
Srdjan Ilić / PIXSELL 

Kako navodi spomenuti portal, prema informacijama dobro obaviještenih izvora bliskih Šaulićima, Gordana i dalje svakodnevno plače i doziva svog voljenog supruga, a usprkos tome što ju djeca uvjeravaju kako se što prije mora vratiti svakodnevnim aktivnostima, ona to odbija i tuguje u kući. Iz dvorišta skoro pa uopće ne izlazi, međutim, svakog dana odlazi do ograde kako bi kod osmrtnice sa Šabanovom fotografije objesila buket bijelih zumbula.

NAKON ŠAULIĆEVE SMRTI Detalj koji su svi primijetili
Instagram 

Razlog zbog kojeg se udovica odlučila baš za ovaj cvijet leži u činjenici kako je zumbul simbol vječne zahvalnosti, trajne posvećenosti i vječne ljubavi. Koliko je voljela preminulog supruga i koliko joj je njegova smrt teško pala, objasnila je i Gordana kada se prije nekoliko dana po prvi put oglasila u medijima. 'Molim vas, imajte razumijevanja u ovim teškim danima i trenucima. Kako ću biti, borim se', rekla je kratko supruga preminulog pjevača tužnim glasom za Avaz.ba.

NAKON ŠAULIĆEVE SMRTI Detalj koji su svi primijetili
Instagram (Screenshot) 

Podsjetimo, kako je utvrdila obdukcija, Šaban je u Njemačkoj preminuo od posljedica sudara rano ujutro 17. veljače, u okolici Bielefelda, kao i njegov glazbenik Mirsad Kerić. Kum Slobodan Stojadinović, koji je bio s njima u automobilu, i dalje se oporavlja od teških ozljeda.