Iako su slovili za jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj javnoj sceni, pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea i umirovljeni nogometaš Slađan Ašanin ipak su se razišli. Par je, kako doznajemo, prekinuo prije nekoliko mjeseci, a s obzirom na to da Minea rijetko govori o svojoj intimi, tako je i prekid dosad uspjela sačuvati od medija. Ipak, navode o novom ljubavnom statusu samo za Story je i potvrdila. 

'Vezano uz razna nagađanja i informacije koje se tiču mene i mog privatnog života, mogu vam potvrditi da sam prije nekoliko mjeseci prekinula sedmogodišnju vezu sa Slađanom Ašaninom. Vjerujem kako znate da u svih 25 godina koliko se bavim glazbom nikad nisam iznosila detalje svoga privatnog života u javnost. Željela sam i trudila se govoriti isključivo o pjesmama, glazbi, planovima i svemu bliskom tome pa se najiskrenije nadam da ćete i ovaj put razumjeti moj stav o tome. U cijeloj ovoj priči nema nikakve drame ni ružnih trenutaka. Slađan i ja razišli smo se mirno i korektno, poštujući jedno drugoga', poručila je 41-godišnja Zagrepčanka koja je prošle godine za Story otkrila da je velika romantičarka te da ju je Slađan osvojio iskrenošću i toplinom. 

'Uvijek sam zaljubljena. Jako sam emotivna, romantična i ljubav me pokreće', rekla je tada Minea čija se ljubav sa 47-godišnjim Slađanom rodila iz prijateljstva. Zbog njega je zavoljela i nogomet pa su često gledali nogomet­ne utakmice, a najdraže im je bilo kada bi igrali Barcelona i Real Mad­rid. 

'Često me pitaju zašto se još nismo vjenčali ili zasnovali obitelj. Možda sam zbog posla i glazbe malo zanemarila privatni život. Uvijek sam voljela pokraj sebe imati osobu koja me podržava u svemu i čuva mi leđa. Baš kao i svaka osoba u vezi, imam svoje bolje i lošije dane, ali recept za dobru vezu konkretno ne postoji. Važni su ljubav i međusobno razumijevanje', rekla je jednom. 
Danas je, osim posla na Novoj TV, pokreće i glazba koja joj je ujedno i najveća ljubav. 

'Nikad nisam odustala od pjevanja i drago mi je da me publika i dalje prepoznaje kao pjevačicu. Iako ne izdajem često nove pjesme, publike na mojim koncertima ne nedostaje jer je glazba 90-ih još aktualna', kaže ova radoholičarka kojoj usklađivanje dva posla savršeno odgovara. 

'Uvijek sam aktivna i nesretna sam kada samo sjedim i nemam što raditi. Vikendom se bavim glazbom, a preko tjedna voditeljskim poslom i uz dobro organizaciju može se sve uskladiti', govori voditeljica ‘IN magazina’ koja zaista živi punim plućima, a u svakom životnom razdoblju nađe razlog za sreću i zahvalnost. 

'Danas sam posvećena poslu i novim projektima, kako televizijskim tako i glazbenim, te uživam u tome. Okrenula sam novu stranicu u životu i veselim se novim pobjedama', zaključila je za Story simpatična voditeljica kojoj će nova ljubav zasigurno doći u pravo vrijeme.