Najbolji igrač Brazila, 27-godišnji Neymar, koji trenutno igra za Paris Saint-Germain posljednjih se mjeseci u medijima pojavljivao zbog seks skandala u kojemu se našao ranije ove godine. No, nakon što je njegov slučaj odbačen zbog nedostatka dokaza, ovaj Brazilac odlučio se pohvaliti početkom nove avanture u njegovom životu. Naime, Neymar će biti dio glumačke ekipe serije 'La Casa de Papel', jedne od najpopularnijih uspješnica Netflixa. 

'Uspio sam ostvariti san i postati dio svoje omiljene serije. Sad mogu podijeliti Joaoa sa svima vama', napisao je uz video nogometaš koji u seriji utjelovljuje redovnika koji ne voli nogomet. 'Ne volim nogomet ni partijanje. Kad se igra svjetsko prvenstvo, uvijek se molim za naš tim', rekao je njegov link u jednoj sceni.

Do ove velike objave, Neymar je ipak morao čekati jer je zbog sporne optužbe bilo upitno hoće li scene s nogometašem biti uključene u seriju ili ne. Zbog optužbi za silovanje, na početku su scene bile izbačene, nakon čega su uključene u seriju prošlog mjeseca. Serija 'La Casa de Papel' ima sveukupno tri sezone, a nogometaš se pojavljuje u trećoj sezoni u čak dvije epizode, šestoj i osmoj. To mu je pomoglo da se ove godine nađe sedmi na listi najplaćenijih zvijezda 2019. godine prema Forbesu, a osim ove uloge, pojavio se i u filmu xXx: Povratak Xandera Cagea u kojem glavnu ulogu ima Vin Diesel.