Kylie Jenner jedna od najpopularnijih djevojaka iz klana Kardashian, prije šest tjedana postala je majka kćerkice Stormi. 20-godišnjakinja navodno nije bila spremna na majčinstvo, koje joj je prema izvorima bliskim obitelji, već sada dosadilo. Navodno su starije i iskusnije sestre znale kako će biti problema jer je Kylie još uvijek i sama vrlo mlada i nespremna na tako veliku obvezu i životnu ulogu. Strani mediji već su javljali o tome kako se Kylie jako loše snalazi u ulozi majke i kako ne voli mijenjati pelene, no sada su otišli i korak dalje.

Ona navodno koristi svaku priliku kako ne bi morala ostajati kod kuće s bebom. Namjerno se pretrpava poslom i odlazi na putovanja. Neimenovani izvor izjavio je kako je jedva čekala vratiti se na posao kako bi svu brigu o bebi prepustila dadiljama i ostalim članovima obitelji. Nitko iz obitelji nije reagirano na ove tvrdnje, ali su pak drugi izvori za strane medije tvrdili kako sve to nije istina i kako je Kylie odlična majka koja svoju bebu ne ispušta iz ruku. 

Sama Kylie nije se oglasila povodom ovih glasina. Podsjetimo, Kylie je dugo skrivala svoju trudnoću, a nakon što je rodila priznala je kako je njezina želja bila to skrivati od javnosti, a svima koji su to poštovali javno je zahvalila.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Foto: Instagram