Nakon što se sredinom prošlog mjeseca pojavila u Zarinom kombinezonu na točkice, domaća pjevačica, 47-godišnja Severina Kojić, oduševila je modne obožavatelje, a vodeći se njezinim primjerom, isto su sada učinile još dvije poznate dame. Naime, energična Slavonka, 45-godišnja Indira Levak, baš kao i srpska pjevačica, 40-godišnja Jelena Karleuša, odjenule su identični komad odjeće i ponosno se prošetale u istom. 

Najprije se fotografijom u Zarinom kombinezonu od 400 kuna pohvalila srpska pjevačica, koja je kombinaciju upotpunila bijelim sandalama i crnim šeširom. Pratiteljima nije trebalo dugo da primijete kako je identičan komad odjeće prije nekoliko tjedana 'isfurala' i Severina, ali su ipak odlučili pohvaliti Jelenin modni odabir. 'Na nekome bi ovaj look izgledao jeftin, ali na tebi..... gori', napisala joj je oduševljena obožavateljica.

Također, svojom kombinacijom neodoljivog točkastog kombinezona i bijelih gležnjača na petu, pohvalila se i bivša članica Colonije, danas poznata pod umjetničkim nazivom Indira Forza, osebujna Indira Levak. Županjka je Zarin hit od 400 kuna odjenula za gostovanje u glazbenoj emisiji, PopRock.hr, a kratki kombinezon dodatno je naglasio njezinu isklesanu liniju.