Giselle Loren Lazzarato, javnosti poznata kao Gigi Gorgeous, ozakonila je ljubav s djevojkom, nakon što su ju cijeli život privlačili muškarci. Dvije godine nakon što je upoznala sadašnju suprugu, dizajnericu i nasljednicu milijardera, 26-godišnju Nats Getty. Djevojke su zaručene od ožujka prošle godine, kada je Nats u pariškom dvorcu kleknula pred Gigi. Najposebniji dan odlučile su proslaviti sa 220 uzvanika u Kaliforniji.

Ova 27-godišnja Youtube zvijezda, vrhunac slave stekla je 2013. godine, kada je priznala da je transrodna osoba. Tri godine nakon velikog videa, priznala je da je gay. 'Do tada sam izlazila samo s muškarcima, a onda sam se ludo zaljubila u osobu koja je djevojka. Ne sramim se toga i smatram se jako sretnom. Nikada do tada nisam osjetila tako nešto, dok nisam upoznala nju i shvatila da sam gay', otkrila je Gigi na društvenim mrežama priznajući da joj je, sada već supruga, pomogla pri seksualnoj orijentaciji. 

Na raskošnu proslavu djevojke su odlučile doći helikopterom, baš kako se i očekivalo. Iako su sletjele u nešto ležernijim odjevnim kombinacijama, obje su odlučile zablistati u bijelom. Gigi je prilikom slijetanja pokazala zavidnu liniju u uskoj i kratkoj bijeloj haljinici, dok se Nats odlučila za bijele traperice i klasičnu košulju. Za odlazak do oltara Youtube senzacija odabrala je raskošnu vjenčanicu, a njena djevojka bijelo odijelo s crnim detaljima. Nešto kasnije, Gigi je pokazala i treću dugu i svilenu haljinu sa sitnim sjajnim detaljima, koju je upotpunila podignutom frizurom i besprijekornom šminkom.