Nakon što je svijetkom odjeknula vijest o tragičnoj smrti 19-mjesečne kćerkice skijaša Bode Millera, shrvani roditelji nisu se oglasili do danas.

Odbojkašica Morgan Beck, Bodeova supruga, prvi je put javno progovorila o najvećoj tragediji koju su imali u životu. 'Prošlo je 37 dana otkako sam zadnji put držala svoju djevojčicu. Molim se Bogu da nitko ne osjeti ovu bol koju sada osjećam. Moje srce je uz tebe Nicole Huges budući da prolazimo zajedno kroz ovo putovanje' napisala je odbojkašica i nadodala kako je utapanje prvi uzrok smrti djece u dobi od jedne do četiri godine. 'Pričamo o cjepivima, sjedalicama za automobil, organskoj hrani, itd, ali ne o najvećem riziku s kojim se suočavaju vaša djeca.. tihim ubojicom. Potrebne su sekunde. Molim vas, dijelite ovo i podignite svijest o ovom groznom ubojici. Ovo je prvi korak ka sprečavanju ovakvih tragedija' napisala je Morgan. 

Prisjetimo se, 9.lipnja u obiteli Miller dogodila se velika tragedija. Malena Emeline utopila se u bazenu, a sve se odigralo kada su Bode i njegova supruga Morgan otišli na zabavu kod susjeda. 19-mjesečna Wmeline se igrala, a majka ju u jednom trenutku više nije vidjela u blizini. U društvu još jedne žene, otišla je potražiti kćer te je vidjela da je njezina mezimica u bazenu. Iako trudna, odbojkašica je bez razmišljanja skočila u bazen kako bi izvadila kćerkicu na suho. Miller je nedavno izjavio kako 'nikada, ni u milijun godina, nisu mislili da će iskusiti ovakvu bol', te je dodao da njena ljubav, svjetlo i duh nikada neće biti zaboravljeni.

Bivši skijaš ima još dvoje starije djece, kći Neesyn koju je dobio s Chanel Johnson, te sina Samuela koju ima sa Sarom McKennom. S Morgan Beck s kojom je u braku šest godina ima još malenog Nasha, a na putu je i treće dijete.