38-godišnja američka glumica i manekenka Jamie King, poznata po ulogama u seriji 'Južnjačko srce', te filmovima 'Sin City' i Pearl Harbour', napadnuta je u otmjenoj losangeleskoj četvrti. Naime, jedan je muškarac koji se vozio na skatebordu skočio na njezin automobil. Glumica u trenutku napada nije bila u automobilu, ali je u njemu, da situacija bude još gora, bio njezin četverogodišnji sin James Knight, zajedno s njezinom prijateljicom.

Glumičin sin James bio je vezan u autosjedalici kada je razbijen vjetrobran, a prijateljica je bila na mjestu vozača i odmah je izletjela iz vozila kako bi se sukobila s napadačem i zaštitila dijete. Čovjek koji je izvršio napad zove se Paul Francis Floyd, a prvo se pojavio ispred njezina parkiranog Mercedesa, pa je skočio na haubu. Zatim je razbio vjetrobransko staklo, a onda se prebacio na stražnji vjetrobran, izvijestila je policija za strane medije.

Kada je glumičina prijateljica izašla iz automobila, napadač je navodno bacio limenku na nju, pogodivši njezinu ruku, od čega je zadobila ogrebotinu. Floyd je pobjegao s mjesta incidenta, no policija ga je nedugo zatim uhvatila i privela. Glumica Jamie King bila je vidno uzrujana dok je razgovarala s policijom, a osim Jamesa Knighta majka je i dvogodišnjeg Lea Thamnesa.