Pjevačica Britney Spears napokon se oglasila nakon izlaska iz psihijatrijske ustanove u Los Angelesu i pobila nagađanja da je tamo odvedena protiv svoje volje. U objavi na svom Instagramu posrnula pjevačica je kazala kako je dobro i otkrila kako su njeni zabrinuti obožavatelji počeli slati njenoj obitelji i timu prijetnje smrću zbog lažnih hakiranih emailova koji su sugerirali da je Britney nasilno odvedena zbog manipulacija njenog bivšeg menadžera Sama Lutfija.

'Htjela sam vas pozdraviti jer su se stvari otele kontroli. Kolaju glasine o meni, moja obitelj i moj tim primaju prijetnje smrću i toliko suludih stvari se govori o meni. Ja pokušavam uloviti malo vremena za sebe, ali teško uz sve što se događa. Ne vjerujte svemu što čujete i pročitate. Te lažne emailove je napravio Sam Lutfi prije više godina, ja ih nisam napisala. On se pretvarao da sam ja i komunicirao s mojim timom s lažne email adrese. Moja situacija je teška, ali obećavam vam da radim sve što mogu u ovom trenutku. Možda to ne znate no ja sam jaka i zauzimam se za ono što želim. Hvala vam na vašoj podršci, ali sada trebam malo privatnosti da se mogu nositi sa svim stvarima koje prolazim', rekla je 37-godišnja pjevačica u videu optuživši bivšeg menadžera Sama Lutfija za hakirane emailove i kaos koji je nastao.

Britneyin dečko Sam Asghari u utorak je nakon njenog izlaska iz klinike izjavio da se Britney izvrsno oporavlja i zamolio fanove da se ne brinu. Naime, u Hollywoodu su obožavatelji prošli tjedan protestirali na ulicama vjerujući da je pjevačica nasilno odvedena te tražili da ju puste.  Podsjetimo, Britney se prijavila u kliniku prije mjesec dana jer se nije mogla nositi s teškom bolesti svog oca Jamiea.