Story radio
Početna Celebrity 14619 prikaza 16. travnja 2019.

NAPOKON Franka Batelić u novoj ulozi

Instagram (Screenshot).

'Ovo je za mene sasvim novo iskustvo!'

Zagrebačka kompanija za distribuciju filmova '2i film' najavila je tko će sve od domaćih zvijezda sudjelovati u sinkronizaciji nove verzije animiranog filma 'Aladdin'. Franka Batelić, naša uspješna pjevačica i supruga bivšeg nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke, utjelovit će egzotičnu princezu Jasmine. Šoumen Mario Petreković odličan je izbor za ulogu duha iz svjetiljke, dok je mladi Fabijan Pavao Medvešek postao Aladdin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2i Film (@2i_film) on

'Aladdin' je moj najdraži crtani film svih vremena, a pjesma 'A Whole New World' je najljepša pjesma ikada skladana za crtiće! Nije bilo sretnije osobe od mene kada su me pozvali da budem lik Jasmine u 'Aladdinu'. Do sada sam pjevala u crtićima, a ovo mi je prvo iskustvo sinkronizacije filma', napisala je Franka na svome Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Podsjetimo, animirani film 'Aladdin' originalno je pušten u distribuciju 1992. godine, a od tada je 'odgojio' nekoliko generacija i zadržao posebno mjesto u dječjim srcima. Nakon gotovo 30 godina, Disney se odlučio na remake pod redateljskom palicom Guya Ritchieja. 

 

   

Komentari