Domaća pjevačica, 45-godišnja Indira Levak, pohvalila se prije nekoliko dana svojim pratiteljima na Instagramu velikom promjenom u životu. Naime, pjevačica je svoju prepoznatljivu kratku frizuru zamijenila nešto dužom, romantičnijom verzijom s kakvom ju obožavatelji do sada nisu imali prilike vidjeti. Vrckava Indira u svojoj je dugogodišnjoj karijeri nekoliko puta mijenjala frizure i cjelokupni imidž, a mi smo ju tim povodom kontaktirali kako bi nam otkrila kojim se trikovima služi u svakodnevnom stiliziranju kose, koju boju nikada ne bi imala i s kojom se najbolje zabavlja. 

Kada ste počeli bojiti kosu?
Pa to je bilo u prošlom stoljeću, doslovno! Već se jako dugo bojam, od ranih dvadesetih. Volim eksperimentirati bojama i moram priznati da mi gotovo svaka pristaje. Prava sam kameleonka! 

Koja vam je najveća pogreška u frizurama?
Nema pogrešaka!  Radim s vrhunskim profesionalcima i pogreške nisu opcija. Svaka promjena je bila dobro promišljena i ja sam s njom bila zadovoljna.

Jeste li ikada drugi dan požalili i išli odmah frizeru?
Ne, kao što sam rekla, sve je uvijek promišljeno i odobreno s moje strane.

Koju boju nikada niste imali?
Zelenu!  Mislim da i neću.

Koja vam je boja kose najveća želja, a do sada je niste imali?
Ne postoji ta boja, ali priznat ću vam- plavuše se najbolje zabavljaju pa neka tako i ostane u mom životu!

Kako održavate kosu zdravom?
Zahvaljujući odličnim proizvodima koje koriste u Vikleru i ružu uvijek dobijem adekvatnu njegu. Moja kosa se često tretira pa i zahtjeva poseban tretman prilagođen upravo njoj. 

Kako svakodnevno njegujete kosu? Koje sve preparate koristite?
Koristim šampone za tretiranu kosu i maske koje obnavljaju strukturu vlasi. Svaki dan treniram pa i često perem kosu. Zato je važno da su proizvodi kvalitetni.

Peglate li kosu?
Ne, izvlačim ju na četku. I to jako dobro, mogla bih biti frizerka koji imam grif! Hahaha

Jeste li je ikada spalili peglom?
Ne

Koristite li figaro?
Ne. Volim četkom oblikovati kosu, a tako mi rade i u salonu.

Jeste li se susreli do sada s ispadanjem kose?
Svako proljeće! To je kažu normalno. Ali nije to ništa ekstremno.

Nosite li perike kada?
Obožavam perike! One su idealne za brzu transformaciju, a moj Miro to voli. Nikad ne zna tko će doći kući, blondina ili crnka! Ali sada sam stavila ekstenzije pa ću neko vrijeme imati dužu kosu koja mi pruža razne mogućnosti. Evo već pletem pletenice!