Story radio
Početna Celebrity 24671 prikaza 19. travnja 2019.

NAPOKON Kći Šabana Šaulića progovorila o oporuci

Instagram (Screenshot).

Još uvijek se ne mogu pomiriti da ga nema

Ilda Šaulić, kćer pokojnog pjevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u prometnoj nesreći, progovorila je o oporuci svog pokojnog oca koji je iza sebe ostavio veliku količinu novca i nekretnina. 

'Poslije očeve smrti ne javljam se novinarima i ne dajem intervjue. Ne znam što pišu i o čemu. Kakva oporuka? To još nije u procesu. Ne želim više ništa komentirati', prenosi Pink. 

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

Naime, posljednjih dana pojavile su se i glasine kako pjevačev izvanbračni sin, Robert Omaljev, ima dokaz koji će pokazati na sudu i koji će osporiti oporuku, kao i da Šabanova udovica neće moći to spriječiti. 'Svi mi kažu kako imam pravo na imovinu, odnosno da nema razlike između ostale Šabanove djece i mene', izjavio je za srpske medije Robert, prenosi spomenuti portal. 

Podsjećamo, cijela obitelj je jako pogođena tragedijom, a posebno udovica kralja narodne glazbe, Gordana, koja je nedavno otputovala i u Beč. 'Nismo se čuli skoro dva mjeseca, javljao sam se samo Saneli. Ona je muški podnosila naše razgovore zbog mene, iako sam osjećao da bi urlikala od bola. Zato se s Gocom nisam mogao čuti. Ona me je, naravno, svaki dan zvala, ali sam joj se bojao javiti. Nisam joj ni pisao. Razmišljao sam i o našem susretu, bio sam u neizvjesnosti kako ćemo se ponašati. Međutim, ona je u subotu došla u Beč', ispričao je njezin kum Slobodan Bobi Stojadinović kroz suze prije nekoliko dana, piše Kurir. 

Komentari