Story radio
Početna Celebrity 6392 prikaza 20. svibnja 2019.

NAPOKON Khloe progovorila o prekidu s nevjernim zaručnikom

Profimedia.

Dugo je šutjela

Američkoj reality zvijezdi, 34-godišnjoj Khloe Kardashian, u posljednje vrijeme nikako da krene. Naime, nakon što ju je partner Tristan Thompson s kojim ima jednogodišnju kćerkicu prevario s najboljom prijateljicom mlađe sestre, 34-godišnjakinja se svim silama trudila da njihova veza ipak uspije zbog dobrobiti njihova djeteta. Ipak, par se odlučio razići, a Khloe je napokon progovorila o ovom bolnom razdoblju.

 | Author: Profimedia Profimedia.

'Naš prekid j***no boli. Stvarno boli', rekla je u podcastu Laure Wasser 'Divorce Sucks'. 'Tristan i ja smo nedavno prekinuli i sve je još vrlo svježe. Neki put me emocije malo previše ponesu, no trudim se kontrolirati ih', kazala je kroz suze i dotakla se teme s kojom se susreću mnoge samohrane majke - kako odgajati dijete s čovjekom koji te povrijedio?

 | Author: Profimedia Profimedia.

'True baš i ne razumije što se događa, ali osjeti tu energiju. Jako vjerujem u snagu energija i dajem sve od sebe da ona ne osjeti nikakvu negativnu energiju oko sebe. Nekim ljudima ovo zvuči pomalo boemski, no ja zaista vjerujem u to', rekla je i osvrnula se na nedavnu proslavu prvog rođendana svoje jedinice na kojoj je bio i Tristan.

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

'Znam da će se jednog dana True htjeti prisjetiti svog djetinjstva gledajući obiteljske fotografije i želim da vidi koliko je bila voljena. Osim toga, njezin otac je dobar čovjek koji ju neizmjerno voli i zato želim da bude u njezinom životu', zaključila je Khloe.

 

Komentari