Supruga domaćeg nogometnog reprezentativca, 25-godišnjeg Matea Kovačića, atraktivna Izabel, nakon duljeg vremena, na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Mateom, koji trenutno igra za engleski nogometni klub Chelsea F.C, a mnogobrojni obožavatelji mladog para nisu skrivali svoje oduševljenje njezinim potezom.

Naime, u prošlu se srijedu u Bakuu u Azerbajdžanu odigrala utakmica između Chelsea i Arsenala, u kojoj je domaći reprezentativac slavio pobjedom i titulom prvaka Europske lige, a koliko je ponosna na svog supruga, nije mogla sakriti ni 25-godišnja Izabel. 'Za mene si ti uvijek pobjednik', emotivno je napisala Zagrepčanka ispod fotografije na kojoj pozira u suprugovom zagrljaju. Oduševljeni obožavatelji u komentarima su par zasuli čestitkama i pohvalama, a mnogi su prokomentirali i kako su 'napokon dočekali da ih ponovno vide zajedno'. 

Prisjetimo se, ljubav Matea i Izabel počela je prije 8 godina, a upoznali su se u crkvi gdje je nogometaš bio ministrant, a lijepa Izabel pjevala u crkvenom zboru. Pretprošle su se godine, upravo na mjestu gdje je ljubav i rođena, vjenčali, a nakon svadbe, supruga našeg reprezentativca pod još većim je povećalom medija. Iako ih na društvenim mrežama prati mnoštvo pratitelja, Mateo i Izabel su u posljednje vrijeme smanjili objave, stoga ne čudi kako je upravo posljednja fotografija u kratkom vremenu dobila mnoštvo lajkova i komentara.