Glumica i oskarovka, Gwyneth Paltrow nije jedna od onih koji njeguju tradicionalne norme života, a to je dokazala i kada je prije nekoliko mjeseci priznala kako ne živi sa suprugom Bradom Falchukom pod istim krovom, živi par živi zajedno samo četiri dana u tjednu. Par je u braku od rujna prošle godine, a sada je u intervjuu za WSJ Magazine, Brad ispričao kako su napokon spremni uselili se u zajednički dom.

Kako je rekao, nisu željeli požurivati zajednički život zbog svoje djece, od kojih Gwyneth ima 15-godišnju kćer Apple i 13-godišnjeg sina Mosesa iz braka s Chrisom Martinom, dok Brad također ima sina i kćer iz prošlog braka.

'Useljavamo se zajedno u rujnu. Razvod jako teško utječe na ljude, posebice na djecu, pa nismo ništa željeli požurivati', rekao je u intervjuu i dodao kako su, suprotno napisima po medijima, on i Gwyneth sasvim običan par koji uživa u zajednički provedenim večerima kod kuće.

'Svi moji prijatelji koji su u braku, kažu da način na koji mi živimo zvuči idealno i da ne bismo trebali ništa mijenjati', komentirala je Gwyneth prije nekoliko mjeseci za 'The Sunday Times'. Glavni razlog takvog života, kako je tada rekla, je održavanje uzbuduljivosti, ali i održavanje zdravog odnosa između obitelji. 'Ako ste izašli iz dugogodišnjeg odnosa i shvatite što je pošlo po zlu prvi, drugi ili treći put, spremni ste raditi stvari drugačije', priznala je.