Story radio
Početna Celebrity 12344 prikaza 09. studenoga 2018.

NAPOKON Nova fotografija malenog princa Louisa

Profimedia.

Kraljevska obitelj nakon dugo vremena pokazala je najmlađeg sina Williama i Kate

Princ Louis treće je dijete vojvotkinje Kate Middleton i princa Williama, a svjetlost dana ugledao je prije šest mjeseci. William i Kate nisu ga pokazivali javnosti otkako su ga krstili u srpnju, a sada je nakon puna četiri mjeseca, fotografija šestomjesečnog princa Louisa obišla svijet brzinom svjetlosti.

Na fotografiji malenog Louisa u rukama drži njegova majka, Kate Middleton, dok ga za ručicu drži njegov djed, princ Charles. Dirljiva fotografija nastala je za potrebe dokumentarnog filma 'Prince, Son and Heir: Charles at 70', kojeg će povodom 70. rođendana princa Charlesa emitirati BBC.

Stručnjaci za kraljevsku obitelj odmah su primijetili nevjerojatnu sličnost princa Louisa i njegovog starijeg brata princa Georgea, iako se maleni princ vidi tek iz poluprofila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Prince of Cambridge (@princelouis.cambridge) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Prince of Cambridge (@princelouis.cambridge) on

Prve službene fotografije princa Louisa objavila je kraljevska obitelj na službenom Twitter profilu. Jedna je fotografija snimljena na rođendan princeze Charlotte 2. svibnja, a zabilježila je nevjerojatnu nježnost koju malena princeza ima prema svojem mlađem bratu. Na drugoj fotografiji princ Louise pozira sam, a snimljena je samo nekoliko dana nakon njegovog dolaska na svijet. 

Komentari