Princ Louis treće je dijete vojvotkinje Kate Middleton i princa Williama, a svjetlost dana ugledao je prije šest mjeseci. William i Kate nisu ga pokazivali javnosti otkako su ga krstili u srpnju, a sada je nakon puna četiri mjeseca, fotografija šestomjesečnog princa Louisa obišla svijet brzinom svjetlosti.

Na fotografiji malenog Louisa u rukama drži njegova majka, Kate Middleton, dok ga za ručicu drži njegov djed, princ Charles. Dirljiva fotografija nastala je za potrebe dokumentarnog filma 'Prince, Son and Heir: Charles at 70', kojeg će povodom 70. rođendana princa Charlesa emitirati BBC.

Stručnjaci za kraljevsku obitelj odmah su primijetili nevjerojatnu sličnost princa Louisa i njegovog starijeg brata princa Georgea, iako se maleni princ vidi tek iz poluprofila.

Prve službene fotografije princa Louisa objavila je kraljevska obitelj na službenom Twitter profilu. Jedna je fotografija snimljena na rođendan princeze Charlotte 2. svibnja, a zabilježila je nevjerojatnu nježnost koju malena princeza ima prema svojem mlađem bratu. Na drugoj fotografiji princ Louise pozira sam, a snimljena je samo nekoliko dana nakon njegovog dolaska na svijet.