Story radio
Početna Celebrity 3761 prikaza 06. siječnja 2019.

Napokon objavljena lista najzgodnijih muškaraca na svijetu

Profimedia.

Tko je zauzeo prvo mjesto?

Prošlu godinu obilježila su mnoga zanosna lica s crvenih tepiha, a svakim danom sve je više muškaraca koji su plijenili pažnju i krali srca ženskog dijela publike. Vječna rasprava o tome tko je najzgodniji muškarac na svijetu u 2018. godini privela se kraju, a TC Candler iznio je listu koju su žene dugo iščekivale.

Jason Momoa i Lisa Bonet | Author:

Prvo mjesto zauzeo je glumac za kojim uzdišu i žene svih generacija, a riječ je o markantnom Jasonu Momoi, glumcu koji je prošle godine utjelovio Aquamana, a od prije je poznat iz serije 'Igra prijestolja'. Iako bi mnoge poželje biti njegove, on je svoje srce dao zanosnoj Lisi Bonet s kojom je u sretnom braku te s kojom ima dvoje djece - sina Nakou-Wolfa i kći Lolu Iolani.

Osim Jasona, svoje mjesto na listi najzgodnijih muškaraca dobili su i bivši nogometaš David Beckham, njegov kolega Lionel Messi, glumci Chris Hemsworth i Dwayne Johnson te maneken Mariano Di Vaio. Posljednje, ali ništa manje bitno mjesto, pripalo je glumcu Leonardu DiCapriju za kojeg su mnogi mislili kako će zasjesti na neko puno više mjesto na listi.

 

 

Komentari