Legendarni pjevač George Michael preminuo je prije nešto više od dvije godine, no njegova obitelj, ali i cjelokupna javnost, tek je prije nekoliko dana saznala na koji će se način podijeliti njegovo bogatstvo, procijenjeno na otprilike 100 milijuna funti. Kako piše britanski The Sun, Georgeova je obitelj namirena, no njegove bivše ljubavi na kraju nisu dobile ništa.

Iako je Kenny Goss s Georgeom u vezi bio ukupno 13 godina, od 1996. do 2009. godine, a Fadi Fawaz je sa slavnim pjevačem bio od 2012. pa sve do njegove tragične i prerane smrti, niti jedan od njih se ne spominje u oporuci. Inače, frizer Fadi već neko vrijeme izaziva probleme jer se odbija iseliti iz kuće u londonskom Regent's Parku, u kojem je s Michaelom živio sve do njegove smrti na Božić 2016. godine.

Jednake dijelove Michaelova bogatstva, uključujući i dvije kuće u Londonu i Michaelove sestre Yioda i Melanie. Osim toga, Yioda će morati odlučiti koji i koliki dijelovi bogatstva odlaze nekolicini prijatelja koje je spomenuo u oporuci, među kojima se nalaze Shirlie Kenp s kojom je plesao u grupi Wham!, producent David Austin, manekenka Kay Beckenham i još četvero ljudi iz najbližeg kruga pjevača koji je preminuo u 53. godini.