Od kada se prošli vikend održala 91. dodjela najprestižnijih filmskih nagrada, Oskar, svjetski mediji ne prestaju pisati o 32-godišnjoj pjevačici i glumici Lady Gagi, 44-godišnjem glumcu Bradleyu Cooperu i njegovoj supruzi, 33-godišnjoj manekenki Irini Shayk.

Naime, Bradley i Lady Gaga zajedno su glumili u filmu 'A Star is Born' koji je imao nekoliko nominacija za prestižnu nagradu. Nakon emotivne izvedbe pjesme 'Shallow', počela su nagađanja o ljubavnoj vezi između Gage i Coopera, a obožavatelji ovog slavnog dvojca otvoreno navijaju da Bradley ostavi Irinu zbog Lady Gage. Međutim, zanosna manekenka je sve do danas šutjela kada se odlučila oglasila putem svog Instagram profila. 

Tako je objavila video u kojem pozira u haljini na kojoj je zablistala na crvenom tepihu u kazalištu Dolby u Los Angelesu te se zahvalila svom timu za uljepšavanje na šminki, haljini i frizuri. 

Inače, američki su paparazzi fotografirali manekenku u automobilu s Bradleyem nakon odlaska s događaja godine, ali nije izgledala niti malo raspoloženo. No, njenu 'vojsku obožavatelja' očito ne smeta vidjeti neraspoloženu Irinu jer su je obasuli komplimentima te joj dali veliku podršku. 'Muškarci su zamjenjivi. Irina ne treba muškarca. Sigurna sam da će biti sretna sa svojom karijerom i djevojčicom', 'Prekrasna, elegantna, talentirana žena s uspješnom karijerom', samo su neki od komentara.