Kći glumca Paula Walkera, koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći 30. studenog 2013. godine, Meadow Walker, nakon davne 2015. godine, kada je otvorila profil i na Instagramu objavila fotografiju s ocem, napokon se vratila na društvene mreže. Naime, danas 20-godišnjakinja Meadow je objavila svoj portret i jednostavno uz fotografiju napisala: 'Bok'.

Oduševljeni fanovi jedva su dočekali da se lijepa Meadow vrati na društvene mreže, pa su je zasuli lajkovima i brojnim komentarima. Iako je povremeno objavila neku fotografiju nakon što je prije četiri godine otvorila profil na spomenutoj društvenoj mreži, Meadow se na više od godinu dana potpuno povukla iz javnosti.

Inače, Meadow je gubitak oca jako teško podnijela, a o tome je progovorio njezin djed, koji je bio Paulov otac. 'Meadow jako teško podnosi sve ovo. No okružena je članovima obitelji i nekolicinom veoma bliskih i dragih prijatelja. Svi se drže zajedno, grle se, tješe', rekao je tada otac zvijezde 'Brzih i žestokih', Paul Walker III.