Srpska pjevačica, Jelena Karleuša, s kćerima je otputovala u Kinu, kod supruga Duška Tošića, koji se trenutno nalazi tamo zbog profesionalnih angažmana. Inače, srpski Kurir prenosi kako se otkazuje i snimanje emisije 'Zvijezde Grande' čija je jedna od članova žirija i Karleuša. Naime, njen suprug Duško se sve do danas nije oglašavao, a to je učinio putem svog Instagram storyja objavivši fotografiju na kojoj se on i Jelena drže za ruke.

Iako se počelo šuškati kako je par zbog cijele ove neugodne situacije pred razvodom te da je Jelenu suprug otjerao iz Kine, ona se već neko vrijeme nije oglasila, a izvor blizak pjevačici rekao je kako je Jelena na rubu živčanog sloma. Međutim, ovim postupkom je vjerojatno želio svima dati do znanja da je njegov i Jelenin odnos i dalje nepromijenjen. 

Podsjetimo se, Jelena Karleuša već je nekoliko dana glavna vijest svih regionalnih portala zbog drame sa 29-godišnjim bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranešom. Cijela drama je eskalirala kad su društvenim mrežama počele kružiti gole fotografije na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša, a srpski tabloidi su ih počeli objavljivati.