Ognjen Vranješ, 29-godišnji nogometaš svoju slavu je stekao zahvaljujući javnom aferama s popularnim pjevačicama, Katarinom Grujić i Jelenom Karleušom. Kako prenosi srpski Informer, on je i dalje u Belgiji, gdje igra nogomet, iako mu je plan bio ovih dana doći u Srbiju. Naime, za spomenuti portal je rekao što misli o cijeloj situaciji.

'Ne želim više pričati o Jeleni. Sve što sam imao, rekao sam u priopćenju koje sam objavio na svom Instagramu, to je prava istina. Mogu samo potvrditi kako sam upoznao njene kćeri, sretali smo se u prolazi. Divnu sam upoznao u Ateni, kada je Jelena dolazila kod mene. Iskreno, muka mi je od svega', rekao je za spomenuti portal nogometaš o skandalu u kojem se našao i otkrio kako je upoznao Jeleninu majku, Divnu.

Podsjetimo se, Vranješ se našao u seks skandalu kada su Karleušine eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje su bile namijenjene upravo njemu, dospjele u javnost. Sav materijal Jelena je nazvala fotomontažom, dok Vranješ tvrdi kako su bliski već dvije godine.