Kako prenosi Metro.co, 36-godišnja glumica Priyanka Chopra, demantirala je navode magazina The Sun, u kojima navode kako je u svom posjetu Londonu, zvijezda serije 'Quantico', posjetila bivšu prijateljicu, 37-godišnju Meghan Markle i njezino novorođenče Archieja. 

NAPOKON Otkrila razlog zašto nije posjetila Meghan nakon rođenja
Profimedia 

Naime, kako je pisao spomenuti magazin, supruga američkog pjevača Nicka Jonasa, u London je otišla vidjeti prvog sina vojvode i vojvotkinje od Sussexa, a malenom je za tu prigodu odlučila pokloniti kraljevske dragulje Tiffany. Međutim, u svom posljednjem intervjuu, Priyanka je to čvrsto demantirala. 'Ideje za poklon su odlične, ali ova priča nije istinita. U London sam išla poslovno', objasnila je 36-godišnjakinja te negirala šuškanja kako sina Meghan Markle nije posjetila zato što nije prisustvovala darivanju za malenog koje se odvilo u New Yorku. 

NAPOKON Otkrila razlog zašto nije posjetila Meghan nakon rođenja
Profimedia 

Podsjećamo, iako je 36-godišnja glumica bila na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja, nakon što je bivša glumica ušla u kraljevsku obitelj, njihov je odnos zahladio, a svemu je dodatno doprinijela činjenica kako se Meghan u prosincu prošle godine nije pojavila na vjenčanju nekadašnje najbolje prijateljice. Iako u medijima vješto demantiraju glasine kako su u svađi, javnost nije povjerovala u njihovu priču, naročito nakon što je Priyanka nestala s popisa gostiju na Meghaninom darivanju u veljači ove godine.