Unatoč tome što je u veljači napunila jubilarnih 50 godina, za Jennifer Aniston kao da je vrijeme stalo. Jedna od najpoznatijih hollywoodskih glumica još uvijek ima liniju 20-godišnjakinje, a za to je ponajviše zaslužna zdrava i lagana prehrana.

'Prehrana mi je poprilično zdrava: jedem puno organskog voća i povrća, pazim na unos šećera, pijem puno vode i dobro sam naspavana. Dozvoljavam sebi da zgriješim s vremena na vrijeme, ali si ne postavljam više nikakva pravila', rekla je u razgovoru za Yahoo! Food. Doručak joj je uvijek ukusan i zasitan. Kada se probudi, kaže, prvo popije limunadu, a nakon toga neki shake ili avokado s jajima, što joj je omiljeno. Ponekad jede i proso kašu s bananom ili zobenu kašu s bjelanjkom.

Za ručak pretežito bira jednostavne i lagane salate pune proteina. U hladnjaku obavezno svaki dan ima pripremljeno svježe povrće, tvrdo kuhana jaja i maslac. Između obroka pije shake u koji stavlja banane, borovnice, zamrznute višnje, zeleno povrće ili kakao. Za užinu jede zdrave ugljikohidrate i proteine, primjerice jabuke s maslacom od badema ili orasima. Za večeru ponovno jede povrće i proteine, najčešće isto što je jela i za ručak.

Napokon otkrivena tajna vitke figure Jennifer Aniston
Story