U medijima se već neko vrijeme šuška o mogućem vjenčanju poznatog kraljevskog para - princa Harryja i Meghan Markle. Par je danas objavio da su zaručeni i naveo kako će se vjenčati u proljeće sljedeće godine. Kraljica Elizabeta svom je unuku blagoslov da oženi lijepu glumicu tjedan dana nakon što je proslavila 70. obljetnicu braka sa suprugom princom Philipeom.

"Princ Walesa objavljuje zaruke princa Harryja i Meghan Markle. Meghan i Harry zaručili su se u Londonu, ranije ovog mjeseca. Harry je o tome informirao kraljicu i druge članove kraljevske obitelji. Harry je tražio i dobio blagoslov njenih roditelja. Živjet će u kući Nottingham u sklopu Kensingtonske palače. Vjenčanje će se održati u proljeće 2018. godine. Više detalja ćemo objaviti u naredno periodu", pišu na Twitter profilu Kraljevske palače. Lokacija vjenčanja još uvijek nije poznata, a ako se par odluči stati pred oltar u Velikoj Britaniji, postoje tri najvjerojatnije lokacije za svadbu: Westminster Abbey, St Paul's Cathedral ili kapelica dvorca Windsor. Poznati 33-godišnjak i njegova tri godine starija zaručnica najprije su bili u tajnoj vezi pola godine, a potom su prije godinu dana svoju ljubav javno priznali.
NAPOKON POTVRĐENO Princ Harry oženit će Meghan Markle
Story 
Kada je Harryjev brat, princ William svoju suprugu Kate zaprosio prstenom pokojne majke, princeze Diane, čitav je svijet bio ganut do suza. Naime, slavni safirni prsten zapravo nije bio namijenjen Williamovoj supruzi jer je Harry nakon majčine smrti 1997. godine odlučio njezin prsten sačuvati kao uspomenu na majku. Ipak, gospodin kakav jest, Harry je Williamu odlučio pokloniti majčin prsten kako bi njime zaprosio Kate. Strani mediji pišu kako je princ Harry dao izraditi poseban prsten za Meghan i to od dijamanata i broša koje ne kada nosila Lady Di. Također, šuška se kako se par neće vjenčati prije travnja, jer bi se tada trebalo roditi treće dijete njegovog brata Williama i vojvotkinje Kate. 'Jako smo uzbuđeni zbog Meghan i Harryja. Divno je bilo upoznati Meghan i vidjeti koliko su ona i Harry sretni zajedno', stoji u priopćenju princa Williama i Kate Middleton koji su trenutno zaokupljeni pripremama za dolazak prinove. Autor: A.S. Foto: Getty