O. J. Simpson, bivša košarkaška zvijezda kojoj se sudilo za ubojstvo djevojke Nicole Brown Simpson, otvorio je profil na Twitteru i odmah prikupio više od 600 tisuća pratitelja. Ovo mu je ujedno poslužilo i kao prilika od da razjasni glasine kako je on otac Khloe Kardashian, a ne njegov nekadašnji odvjetnik Robert Kardashian koji je preminuo 2003. godine.

'Želim naglasiti da nikad - ni u kojem obliku i ni na koji način nisam bio romantično ili seksualno zainteresiran za Kris i nikad nisam dobio dojam da je ona gajila takav interes prema meni', rekao je u videu koji je prikupio više od 30 tisuća lajkova te je podijeljen više od sedam tisuća puta. 'Sve ove priče su zločeste i bezukusne', naglasio je i dodao kako je jako ponosan na Khloe i sve djevojke, baš kao što bi pokojni Bob bio da je ovdje.

Podsjetimo, glasine kako je upravo on Khloein otac, pojavile su se još 2012. godine samo nekoliko tjedana nakon što su dvije bivše supruge preminulog Roberta Kardashiana navodno tvrdile kako zvijezda reality programa nije njegova biološka kći. Khloe i njezina sestra Kim tada su se razbjesnile zbog ovih priča. U zajedničkom priopćenju optužile su medije da izmišljaju neistine kako bi im nanijeli poslovnu štetu.