Razvod glumačkog para, Angeline Jolie i Brada Pitta definitivno spada među one koji su itekako uzdrmali svijet poznatih i slavnih, jer su svi mislili kako se u njihovom rajskom vrtu ništa loše ne može dogoditi. I dok su se jedni naslađivali raspadom braka, drugi su pak žalili što jedan od najzgodnijih holivudskih parova više nije zajedno, treću su brže bolje tražili razloge pa su Brada odmah spojili s poznatom glumicom Kate Hudson.

Kate Hudson Svojim neobraćanjem javnosti po tom pitanu, Kate i Brad samo su dodavali ulje na vatru. Neki su strani mediji otišli toliko daleko da su tvrdili kako se Brad već uselio u kuću glumice. Međutim, Kate je napokon odlučila progovoriti o navodnoj vezi s Bradom i otvoreno reći o čemu se u stvari radi. 'To je najluđa glasina koju sam ikada čula. U svemu tome nema ni zrna istine. Da stvar bude još bolja, Brada nisam vidjela već četiri godine', rekla je Kate. Našalila se i dodala, 'To je u stvari bila super glasina, pomislila sam, ok, imat ćemo blizance'.
Brad Pitt Cijela priča dobila je zalet nakon što je Kate prilikom intervjua za strane medije izjavila kako je raspoložena za flert nakon prekida s tadašnjim dečkom i kako misli da je Brad vrlo zgodan. Bilo je to dovoljno da mediji objave kako su zajedno. Ipak, glumica je sada svojom izjavom svemu tome stala na kraj. Autor: D.P. Foto: Getty