Zadnje što se pisalo o Seleni Gomez bila je njezina pomirba s Justinom Bieberom. Nakon što su svijet obišle fotografije nanovo sretno zaljublenog para, Selena je jednostavno nestala. No, strani mediji ipak otkrivaju o čemu se radi. Znalo se da je Selena prolazila kroz vrlo težak period života koji je ostavio traga na njezino psihičko stanje, pa je pomoć potražila u klinici u New Yorku, gdje se liječila od depresije i anksioznosti.

Dva tjedna pod nadzorom stručnih osoba, s psihijatrima koji su joj se maksimalno posvetili, te potpunog odmora, za Selenu su bili spasonosi. 'Već dulje vijeme imam osjećaj da se trebam maknuti, fokusirati se samo na sebe i ne gubiti svoje pravo ja. Ova terapija je za mene bila prva stvar i sigurna sam da ću je ponoviti', rekla je mlada pjevačica za strane medije.

Izvor blizak pjevačici za magazin People javnosti je dao još detaljnije informacije. 'Selena je sada jako dobro, odlično se osjeća. Ponovno je spremna za rad na glazbi i zbog toga je vrlo uzbuđena. Nakon što se pomirila sa svojom starom ljubavi, Justinom Bieberom, postala je ponovno meta paparazza i to joj je bio ogroman stres. Velik medijski interes pobudila je i njezina operacija. Naime, Selena boluje od lupusa zbog kojeg su joj stradali bubrezi i trebala je hitnu transplataciju. Tu je veliku ulogu odigrala njezina prijateljca koja jojoj je donirala bubreg i spasila život'.

Autor:M.D. Foto: Instagram, Pixsell