Ivana Knoll, stara 26 godina, palila je i žarila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, a zbog vitkog tijela i lijepog lica, te izazovnih, kockastih kreacija, proglašavana je našom najatraktivnijom navijačicom. Navijačke kombinacije sada je zamijenila bikinijem, te baterije napunila na dalekom Tajlandu.

'Očarana sam Tajlandom i njegovom ljepotom. Sve je živo, a zabava ne prestaje. Ovo je moje najbolje putovanje, iznimka je samo Rusija jer se tamo dogodio povijesni trenutak, srebrna medalja', rekla je Ivana za 24 sata. Odala je i kako je odgodila obranu diplomskog rada jer su ljetni termini bili istodobno kad i polufinale SP-a, što nikako nije željela propustiti. No, usprkos odgodama, Ivana sljedeći mjesec planira diplomirati.

Ivana Knoll okušala se i u izboru ljepote, pa je tako došla do finala za Miss Hrvatske 2016. godine. Iako ima mnoštvo interesa, Ivana najviše vremena provodi u društvu dugogodišnjeg dečka, za kojeg tvrdi da nije ni najmanje ljubomoran. 'Ne smeta mu moja popularnost. Ja sam i prije ovog SP-a dobivala poruke od drugih muškaraca, ali i od poznatih nogometaša. Dečku Anti je to skroz normalno', rekla je Ivana.

Dodala je i kako iako studira grafički dizajn, ne planira tražiti posao u struci, nego joj je cilj jednog dana biti ‘sama svoj šef’. Nemoralne ponude je ne zanimaju, a vjeruje da će uskoro postati uspješna i samostalna žena koja vodi svoj biznis.

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on