Prošlo je 15-tak godina otkako je Natali Dizdar započela svoju profesionalnu glazbenu karijeru u kojoj je objavila četiri uspješna albuma i ostvarila uspjeh na kojem bi joj pozavidjeli i glazbenici s puno duljim stažem na sceni. 

Prošle je godine jubilarnim koncertom proslavila svoju veliku godišnjicu karijere, a sada, nekoliko mjeseci nakon, Natali organizira veliki valentinovski koncert u Vintage Industrial baru. Povodom obilježavanja dana ljubavi, popričali smo s pjevačicom o tome što možemo očekivati na koncertu, kako ona i njen dečko obilježavaju posebne datume, te kako se nosi s vezom na daljinu. 

I dok su pripreme za koncert u punom jeku, 33-godišnja pjevačica odlučila je otkriti nekoliko iznenađenja koja priprema za četvrtak. 'Sviramo naš standardni koncertni repertoar, ali ovaj put će nam se na pozornici pridružiti i neki novi glazbenici tako da imamo pojačanu ritam i gitarsku sekciju. Osim toga, imamo neka nova glazbena iznenađenja koja će se dogoditi tijekom koncerta. U svakom slučaju, jako se radujemo povratku na pozornicu Vintagea i publici koja nas tamo čeka u četvrtak', rekla je. 

Budući da Valentinovo provodi u radnoj atmosferi, na tonskim probama i u klasičnim ženskim ritualima šminkanja i friziranja, Natali nažalost neće imati vremena da se vidi s dečkom. 'Ionako dečko i ja nismo baš nešto od obilježavanja godišnjica, mjesečnica i posebnih datuma, ali često imamo video pozive. Sve zapravo ovisi o statusu i mogućnostima hoćemo li obilježiti neki datum. Inače volim proslaviti ili obilježiti sve što se slavi, ali Valentinovo svakako ima manje smisla ako nije u dvoje', otkrila je. 

Budući da je u vezi na daljinu koja predstavlja razne izazove za par, 33-godišnjakinja nam je priznala da ipak nije sve tako bajno kako se na prvu može činiti. 'Najteže od svega mi pada taj konstantni osjećaj čekanja, projiciranja u budućnost, susreti i razdvajanja. Veza na daljinu ima jednu čudnu dinamiku i zaista nije lako zadržati povezanost, ali ima i svojih uzbuđenja', zaključila je pjevačica. 

Prisjetimo se, prošle je godine Natali ekskluzivno za Story otkrila da je ponovno sretna u ljubavi. 'Otputovali smo na neka mjesta zajedno, ali sve se dogodilo slučajno i vrlo spontano. Sreli smo se na jednom od mojih azijskih putovanja u nekim drukčijim okolnostima, ali tek odnedavno počeli smo planirati susrete', rekla je tada.