Zanosne ljepotice domaće estrade noćas su se odlično provele u centru Zagreba. Naime, glumice Nataša Janjić i Bojana Gregorić Vejzović te bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović provele su srijedu navečer na zajedničkoj večeri, na predstavljanju kozmetičkog brenda Aura, koji je proslavio svoj povratak na hrvatskog tržište.

Nataša je na svom Instagram storyju napisala kako već dugo vremena nije provela večer u tjednu u noćnom izlasku. Nema sumnje da se zbog trudnoće i priprema za majčinske obaveze koje ju uskoro očekuju nakratko povukla iz javnosti.

'Izvukla sam se iz tajica i sportskih majica i malo izlazim...', napisala je. Nataša se s prijateljicama našla u poznatom zagrebačkom restoranu te je objavila zajedničku fotografiju, koju je također podijelila i Lejla, s opisom: 'Nije što je moj stol, al' što je najljepši'. Sudeći po fotografijama, vesela grupa koja je ukrala pažnju u restoranu prilično se dobro zabavljala do kasnih večernjih sati. 

Na fotografiji trojka je pokazala kako voli izgledati elegantno i u običnom tjednom izlasku. Bojana je odjenula srebrni top, i oduševila u glamuroznom izdanju, a Lejla elegantni crni kombinezon ukrašen s gornjim čipkastim dijelom. Nataša je pak zablistala u maloj crnoj haljini te minimalističkom make-upu te prema odabiru modne kombinacije trudnički trbuščić se nije mogao zamijetiti. 

Nataša je upravo za Story ekskluzivno objavila kako je u sretnoj vezi te s partnerom Nenad Medančićem čeka prvo dijete. Zbog iščekivanja glumica je kazalište i glumu stavila u drugi plan te se odlučila u potpunosti posvetiti svemu što ju čeka u nadolazećim mjesecima: 'U svojoj matičnoj kazališnoj kući Gavella izašla sam iz postojećih predstava, trenutno sam na bolovanju i svim mislima u slatkom iščekivanju.' Prema jučeranjim fotografijama Nataši trudnoća odlično pristaje .