Najpoznatiji slavni prijatelji na našoj društvenoj sceni, splitski pjevač Luka Nižetić i glumica Nataša Janjić provode gotovo svaki trenutak slobodnog vremena zajedno. Neke trenutke zajedničkih druženja Nataša i Luka dijele s brojnim obožavateljima i pratiteljima na društvenim mrežama, bilo da se radi o putovanjima, podršci koju si pružaju kada su u pitanju profesionalne obaveze ili dok jednostavno odmaraju na kauču kao sada.

Tako je Nataša sada objavila fotografiju sebe dok ispija limunadu i Luke s cigaretom u ruci uz vrlo zanimljivu poruku: 'Kad shvatiš s kim želiš provesti ostatak života, želiš da ostatak života počne što prije'. Ovom je rečenicom Nataša svima jasno dala do znanja koliko su Luka i ona bliski te koliko znače jedno drugome. 

U komentarima se može vidjeti kako je velik broj onih koji su se ponadali kako imamo novi ljubavni par na domaćoj sceni. Ipak, oni ne znaju kako se ovi dobri prijatelji samo vole poigravati i golicati maštu s insinuiranjem kako između njih dvoje 'postoji nešto više'.