Story radio
Početna Celebrity 21931 prikaza 20. veljače 2019.

Nataša Janjić i suprug Nenad sinčiću dali preslatko ime

Robert Gašpert.

Maleni je već sada prava zvijezda

Domaća kazališna i filmska glumica Nataša Janjić i njen suprug, ortoped, Nenad Medančić jučer su postali roditelji. Nataša je rodila sinčića u privatnoj poliklinici Podobnik u kojoj su rodile brojne poznate mame.  Ponosni tata sretnu je vijest podijelio na svojem Facebook profilu, na što su uslijedile brojne čestitke, a jedna od posebnijih svakako je i ona Larise Lipovac Navojec.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Dugogodišnja prijateljica Nataše Janjić pohvalila se na svom Instagram profilu kako slavi rođenje svog kumčeta i ujedno otkrila ime malenog. Naime, sinčić kojega je Nataša Janjić jučer donijela na svijet zove se Toni. 

Podsjećamo, ljubavna priča sretnog para započela je prošlog proljeća, kada su se 37-godišnja glumica i liječnik zaljubili, a početkom rujna lijepa Splićanka ispričala je za Story kako je počela njihova ljubavna priča. 'Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikada nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i jako nas dobro poznaju, željeli su nas upoznati jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo', otkrila je tada Nataša. 

 

Komentari