Splitka glumica sa zagrebačkom adresom, 37-godišnja Nataša Janjić, prije pet je mjeseci rodila svoje prvo dijete, sinčića Tonija, kojeg je dobila u braku s ortopedom Nenadom Medančićem, a iako nerijetko ističe kako ju je majčinstvo u potpunosti promijenilo, glumica je sada odlučila sasvim iskreno progovoriti i o slatkim mukama koje većina mama prolazi. Za Slobodnu Dalmaciju, Nataša je tako otkrila kako ipak nije sve idilično. 

'Majčinstvo je najzahtjevnija i najvažnija uloga u mom životu. Ako sam ikad mislila da sam umorna u životu, da sam prebukirana terminima, obavezama i naporima, ovo je, pak, najveći umor, prebukiranost, obveza i napor, ali najslađi, najviše isplativ i najsmisleniji', započela je 37-godišnjakinja te dodala kako se veseli povratku na posao. 'Iznimno sam ispunjena i sretna. Imam prekrasnu bebu koja jako lijepo napreduje i dala je mom životu novi smisao. Budući da sam još na porodiljnom dopustu, radujem se i povratku na posao s tim iskustvom majke. Zanima me kako ću to sve skupa uskladiti', iskreno je priznala.

Također, Nataša je otkrila i kako joj, otkako je postala majka, sve manje vremena preostaje samo za sebe. 'Za filmove i serije još nekako, ali na knjigu se teško bacam posljednju godinu dana. Postoji i taj faktor opterećene majčinske glave i hrpe dodatnih radnji koje žena svakodnevno obavlja u kućanstvu i oko djeteta, ali moram to što prije promijeniti', zaključila je na kraju ponosna mama petomjesečnog dječaka.