Otkako je glumica Nataša Janjić 19. veljače postala majka sinčića Tonija, stavila je sebe u drugi plan i uživa u slatkim brigama majčinstva kao što su nespavanje i buđenje uz plač u tri ujutro. Iako je priznala kako joj Tonijeva slatkoća briše sav umor, i mami je ipak potreban odmor.

Nataša se stoga uputila na partiju biljara, i podijelila fotografiju s pratiteljima na Instagramu, uz koju je napisala 'Mama se vraća u igru'. Bdijenje nad sinčićem zacijelo je preuzeo njen suprug Nenad, za kojeg je Nataša rekla da joj puno pomaže oko djeteta.

'Iako znam da je majčinstvo najteži posao na svijetu i da nas čeka još puno izazova, radujem im se kao ničemu u životu. Ništa ljepše i veće od ovog, ništa što sam doživjela dosad, a doživjela sam toliko predivnih stvari i događaja, ne može se mjeriti s ovim osjećajem, biti mama mom čedu. I to zaista ne znaš dok to ne doživiš. Zahvalna sam do neba na ovoj sreći i ljubavi koju osjećam', izjavila je u jednom prijašnjih razgovora za Story.hr 37-godišnja Splićanka.