Story radio
Početna Celebrity 13669 prikaza 13. kolovoza 2019.

Nataša Janjić o kilogramima nakon porođaja

Instagram.

Glumica iskreno priznala kako se ne osjeća dobro

Domaća glumica, 37-godišnja Nataša Janjić provodi najposebnije ljeto u životu. Dokaz tome su simpatične fotografije na Instagramu kojima pokazuje koliko uživa u društvu skoro šestomjesečnog Tonija i supruga Nenada Medančića. Iako svaki slobodni trenutak provodi sa svojim najdražim muškarcima, Nataša je odlučila popodnevni odmor posvetiti obožavateljima te im odgovoriti na nekoliko pitanje gdje se, između ostalog, dotaknula i teme viška trudničkih kilograma kao i života s malenim Tonijem. 

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

Ako je suditi prema objavi, jedna od Natašinih pratiteljica poznaje njezinog supruga još iz dana srednje škole te je ovu priliku iskoristila kako bi mladoj obitelji udijelila nekoliko komplimenata što se 37-godišnjakinji posebno svidjelo. 'Nenad je bio najljepši momak u srednjoj školi i tako sam sretna da ste vas troje sada obitelj', napisala je obožavateljica na što joj je glumica ponosno odgovorila: 'Hvala za ovaj kompliment. Kul je znati da je odabrao baš mene'. 

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

Također, ponosna mama iskoristila je priliku i pohvaliti malenog Tonija. 'Od trećeg mjeseca spava cijelu noć. U 20:30 papa i onda se odjavi do 8 ujutro. Eventualno nekad preko noći zaplače za dudu i to je to', odgovorila je glumica na upit pratiteljice. Iako trenutno uživa u prvom ljetovanju sa sinčićem, glumica je pratiteljima iskreno priznala kako se još uvijek muči s viškom nakupljenih kilograma za vrijeme trudnoće.

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

'Deset kilograma viška jednostavno ne idu tako lako i brzo kao prije, a ne osjećam se ni dobro ni poletno...Nadam se da će vrijeme ipak učiniti svoje. Treba biti blag prema sebi', otkrila je glumica koja je 19. veljače ove godine rodila svoje prvo dijete, a zbog trudnoće je uzela i pauzu od poslovnih obaveza čijem se povratku na jesen iznimno veseli. 

Komentari