Domaća glumica, Nataša Janjić, koliko zaista uživa u svojoj trudnoći, podijelila je sa svojim pratiteljima na svom Instagram profilu. 'Ovo je njegova jakna. Da ne prenaglite s komplimentima. Ali ovo su i posljednji dani...', napisala je simpatično kraj fotografije dok uživa u prvim sunčanim danima ove godine, ali i posljednjima trudnoće.

'Osjećam se dobro i veliko i brojimo još sitno... Veseli nas trenutak kad ćemo upoznati naše djetešce. U slatkim smo posljednjim pripremama koje nam ispunjavaju ove zimske dane', rekla nam je nedavno Nataša koja blaženo stanje proživljava aktivno i dinamično. Tako je se moglo vidjeti na nekim društvenim događanjima u Zagrebu, druženjima s prijateljicama, adventskim šetnjama koje su zaokružile 2018. godinu, po svemu sudeći jednu od najposebnijih u Natašinu životu. Sve je počelo prošlog proljeća, kada su se 36-godišnja glumica i liječnik zaljubili, a početkom rujna lijepa Splićanka ispričala je za Story kako je počela njihova ljubavna priča.

'Prava je ljubav jako neobična pojava, teško ju je opisati riječima, ali svakako ne počiva na onom mitu o boli. Ljubav ne boli, a nas dvoje odmah smo to shvatili i odlučili da želimo zasnovati obitelj', otkrila je.