Nakon što je ekskluzivno za Story prošlog petka Nataša Janjić potvrdila vijest da je trudna, brojni su domaći mediji na sve moguće načine pokušali doznati tko je odabranik lijepe 36-godišnje Splićanke. No ponovno samo Story donosi detalje o najsretnijim trenucima u njihovu životu, kao i cijelu dosad uspješno skrivanu ljubavnu priču. 
- Istina je, u sretnoj sam vezi i čekamo našu prvu bebicu - rekla nam je prošlog petka talentirana glumica koja ovoga ljeta doista ima razloga za slavlje. Naime, osim sreće u privatnom životu i najljepše vijesti o trudnoći, sredinom kolovoza dobila je nagradu na Pulskom filmskom festivalu za najbolju sporednu glumicu  u filmu ‘Comic Sans’. Zbog sretnog iščekivanja prinove neko je vrijeme nećemo gledati u kazalištu, što nam je i objasnila: 

- U matičnoj kazališnoj kući Gavella neću igrati u postojećim predstavama, trenutačno sam na bolovanju i svim mislima u slatkom iščekivanju.

Iako su portali uspjeli doznati da je muškarac koji je Nataši donio silnu sreću u privatnome životu 34-godišnji liječnik Nenad Medančić, specijalist ortopedije iz Pazina, njihova je ljubavna priča ipak ostala nepoznata. Atraktivni je ortoped u međuvremenu s ponosom objavio i prvu zajedničku fotografiju uz komentar: “Volim... Moje sve.” 

Nataša nam je povjerila kako su se upoznali i tko je ponajprije zaslužan za njihovu sreću: - Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikada nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo.
A da su Marijana i Matej bili u pravu, pokazalo se već prve večeri. Sve je, kako kažu, počelo vrlo simpatično i spontano, točnije nakon upoznavanja na zajedničkoj večeri, gdje su se, baš kao što su to njihovi prijatelji i predvidjeli, jednostavno trenutačno prepoznali i svidjeli jedno drugome. 

Zasad će njihova mala tajna ostati čime je Nenad osvojio crvenokosu ljepoticu, ali sigurno je razvoju ove lijepe priče kumovala i činjenica da su imali dovoljno vremena upoznavati se mimo medijske znatiželje. Odluka da vezu pokušaju što dulje držati podalje od javnosti, kaže nam glumica, bila je zajednička, a uspjelo im je ponajprije zato što su najčešće zajedničko vrijeme provodili izvan granica Hrvatske. Posjetili su tako ovog ljeta Toskanu, Rim, Barcelonu i Costa Bravu. 

- Htjeli smo biti sami, upoznavati se opušteno bez vanjskih utjecaja i pogleda. Pritisak javnosti meni je bio pretežak sve ove godine, a Nenad nije javna osoba i priroda njegova posla ozbiljnija je od mog. Htjeli smo zaštititi privatnost jer je zaista lijepo i jedino ispravno kada je intimni život izvan javne sfere - iskreno nam kaže Nataša, čiji je privatan život često bio pod povećalom javnosti pa se pratilo kad god bi se pojavila s nekim muškarcem. Usprkos tome, glumica nikad nije voljela previše govoriti o intimnom životu nego ponajprije o profesionalnim obavezama i uspjesima. Nakon godina profesionalnih ispunjenja, desetaka fantastičnih uloga na filmu, više nego hvaljenih uloga u matičnom kazalištu, sada je s Nenadom i intimno pronašla mir i sreću pa je sve u njezinu životu sjelo na svoje mjesto.

Moguće da joj je prava ljubav u život ušla i onoga trenutka kad ju je prestala tražiti. No u nju nikad nije prestala vjerovati. Zato danas, kad je pitamo je li je iznenadila trudnoća, bez imalo dvojbi kaže: - Prava je ljubav jako neobična pojava, teško ju je opisati riječima, ali svakako ne počiva na onom mitu o boli. Ljubav ne boli, a nas dvoje odmah smo to shvatili i odlučili da želimo zasnovati obitelj. Trudnoća nas nije iznenadila. 

Osim ljubavne veze, Nataša i Nenad su i  vijest o dolasku prinove uspjeli sačuvati u najužem krugu čak puna četiri mjeseca. Sretnu su vijest podijelili samo s obiteljima i nekoliko najbližih prijatelja. 
- Bio je to jedini način da se sačuva tajna, a naposljetku i zaštiti neizvjesnost na početku trudnoće. Zbog preporuke liječnika morala sam odustati od zahtjevnih kazališnih predstava i poći na bolovanje početkom rujna prije početka radne sezonu pa moje stanje više nije bilo tajna - objašnjava glumica. 

Doznajemo i da su Natašini prvi mjeseci trudnoće prošli u najboljem redu te da, osim velikog umora i pospanosti te pojačane emotivnosti, nije imala većih tegoba. Kako kaže,  Nenad joj je bio velika potpora u tim, kako ih simpatično naziva, usporenim tjednima, što joj je značilo mnogo. Iako sretni budući roditelji već znaju i stiže li im potkraj veljače iduće godine djevojčica ili dječak, to će još neko vrijeme sačuvati za sebe. No zato nam je Nataša rado ispričala kakvi su je osjećaji preplavili kada je doznala da će postati mama.

- Koliko god da sam o tome slušala od prijateljica i s njima sve proživljavala, nisam mogla zaista zamisliti taj osjećaj. Malo je reći da je to neopisiva sreća, ali istodobno i strah od neizvjesnosti i odgovornosti. Počelo je najljepše razdoblje u mom životu i silno se veselim roditeljstvu - ozareno i s posebnim sjajem kakav imaju samo trudnice govori Nataša, koja je trenutačno s voljenim Nenadom zaokupljena uređenjem zajedničkog stana u Zagrebu u koji se žele što prije useliti.

Na pitanje je li već odabrala sve potrebno za dječju sobu, iskreno odgovara:   - Kao što vjerojatno svi znaju iz iskustva s radovima i rokovima, to se baš ne može nazvati slatkim brigama. Nadam se samo da ćemo uspjeti malo uživati u stanu i sami prije dolaska bebice. A kad je o dječjoj sobi riječ, za početak će, nećemo si lagati, za dijete biti najvažnija ona roditeljska.  
Nataša je, kako nam je rekla, od početka rujna na bolovanju, a o reakcijama kolega iz Gavelle na sretne vijesti uz osmijeh kaže: 
- Primila sam mnogo čestitki od kolega uz šalu da mi je već zaista bilo i vrijeme. 

Još nije poznato tko će je zamijeniti u trenutačno aktualnoj Magellijevoj predstavi ‘Ponovno ujedinjenje dviju Koreja’, kao ni u ostalima budu li na repertoaru, no ističe kako vjeruje u svoje talentirane kolegice koje će je sigurno zamijeniti na vrhunskoj razini.  

Opisujući kako se prilagodila novoj životnoj  fazi i mirovanju te kako najradije provodi vrijeme, otkrila nam je: - Ne moram potpuno mirovati, ali preporučeno mi je da se ne izlažem nepotrebnim i rizičnim naporima koje glumci često proživljavaju u predstavama. Radim uglavnom sve što rade buduće majke i slušam savjete starijih i iskusnih, naših majki i prijateljica. 

Ne sumnjamo da će joj najveću potporu i pomoć pružiti upravo Nenad. Osim useljenja u zajednički dom, Natašu očekuje i sigurno jedan od najljepših rođendana u studenome, a potom početkom godine rođenje bebice i početak sasvim novog poglavlja u životu.