Otkako je doznala da će postati mama, 37-godišnja glumica Nataša Janjić na Instagramu je dijelila slatke trenutke iščekivanja, veselja i sreće, a nakon što je 19. veljače rodila sinčića Tonija njezinoj sreći nema kraja. Ipak, da njezin suprug, ortoped Nenad Medančić, otkako su postali roditelji nije pao u drugi plan, jasno je dokazala danas kada je objavila fotografiju njihovog zajedničkog objeda pri čemu je posebno istaknula njegovu ruku na kojoj sjaji vjenčani prsten.

'Moje', kratko je napisala zaljubljena Nataša koja je u Nenadu pronašla sve što je tražila od muškarca. Ljubav naše proslavljene glumice i njezinog odabranika počela je prošlog proljeća, kada su se 36-godišnja Nataša i Nenad zaljubili, a početkom rujna lijepa Splićanka ispričala je za Story kako je počela njihova ljubavna priča.

'Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikada nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i jako nas dobro poznaju, željeli su nas upoznati jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo', otkrila je Nataša koja se za Nenada udala daleko od očiju javnosti krajem prosinca prošle godine.